DoeHetZelfExecuteur is de online plek als je een erfenis moet afhandelen in Nederland. DoeHetZelfNotarisJe kan hier zelf een volmacht opstellen als jullie zelf de erfenis afhandelen, je kan een Verklaring van Executele aanvragen, je kan een executeur aanwijzen via de site.

Onze Missie

DoeHetZelfExecuteur wil het recht toegankelijk maken. We willen je helpen om een erfenis goed af te handelen. Bovendien kan online dienstverlening bijdragen aan het begrijpelijk maken van de stappen die jullie moeten zetten. Wij bouwen iedere dag aan onze software en website. Daardoor komen nieuwe modellen en schema’s beschikbaar.

Duidelijke prijzen

Wij streven naar lage prijzen. Maar vooral willen we dat prijzen duidelijk en helder vooraf zijn. Dus geen verassingen met extra kosten achteraf. Daarom publiceren wij onze tarieven in een prijslijst. Daarbij zie je wat je krijgt voor dat bedrag.

Duidelijke taal

Duidelijke taal. We schrijven op de site duidelijke teksten. Onze overeenkomsten en aktes zijn juridisch juist. Tegelijk zijn ze ook zo opgeschreven dat ze goed te begrijpen zijn door degene die ze uiteindelijk moet ondertekenen. Dat ben jij, jij moet weten waar je voor tekent.

Contact

We staan altijd voor je klaar. Kom met ons in contact: telefonisch, of via WhatsApp, via SMS, via Facebook, of via de mail. Veel vragen zijn trouwens al beantwoord op onze site, in de rubriek Vraag de Executeur, of in het Woordenboek. Je kan ook een abonnement nemen op onze gratis Nieuwsbrief.

Geschiedenis

De site bestaat sinds 2017. De site is begonnen vanuit DoeHetZelfNotaris.nl. We merkten aan de vragen op die site dat er veel mensen bezig zijn met de afhandeling van een erfenis. Ze willen dat zelf doen, of ze zoeken een executeur die hen kan helpen.