Je bent executeur en je wilt meer klanten

Wat kan DoeHetZelfExecuteur doen voor de executeur? Hoe word ik DoeHetZelfExecuteur? Wij verbinden mensen die een executeur zoeken om een erfenis af te handelen aan jou. Dat verbinden van klanten doen we voor notarissen al heel succesvol sinds 2009. Wij zorgen dat mensen uit een ruime regio jouw kantoor weten te vinden.

Waarom nu?

Online dienstverlening neemt een grote vlucht. Zeker de zogeheten platformen die klanten en aanbieders koppelen. Kijk naar Airbnb, Uber en al die andere diensten.

Waarom komen klanten naar een DoeHetZelfExecuteur?

Onze bezoekers willen gemak en een vaste prijs. Dat bieden wij. Vanuit hun eigen luie stoel kunnen ze in hun eigen tempo alles voorbereiden. Ze kunnen zelf vast doen, wat ze ook zelf kunnen doen. Als ze zover zijn sturen ze die opdracht aan een executeur in de buurt.
Wij zijn sterk in online marketing. Wij kunnen landelijk adverteren op Google.
Iedere maand zijn er veel bezoekers op de site en worden er accounts aangemaakt.

Wie worden jouw klanten?

Veel mensen die met een erfenis worden geconfronteerd gaan op zoek naar informatie. Daarna besluiten ze of zelf de erfenis willen afhandelen of een onafhankelijke executeur nemen. Soms hebben ze een testament in handen waar een executeur in wordt aangewezen.
De bezoekers die niet in aanmerking komen voor de standaardpijs, vragen een offerte bij je aan. Wij sturen een complete intake, met zoveel mogelijk gegevens door. Jij kan dan een passende offerte maken met je eigen tarief.
In alle gevallen zijn het jouw klanten! De klant heeft ook jouw leveringsvoorwaarden geaccepteerd. Wij stappen er tussenuit zodra de opdracht is verzonden.

Wat kost het mij?

Je betaalt een percentage per aangeleverde opdracht. Daarvoor doen wij de marketing, de intake en maken we een online overzicht van alle gegevens. Voor de offerteverzoeken betaal je € 25,– per offerte. Je betaalt achteraf per kwartaal.
Je betaalt ook jaarlijks lidmaatschap.

Heb ik invloed?

Ja natuurlijk. Wij willen samen met onze executeurs deze dienst steeds verder verbeteren. Hoe meer en hoe beter de informatie is, hoe beter voor ons allebei. Dus vragen wij jouw input bij het verbeteren van de informatie en het vragenspel. Dit is vrijblijvend, maar het wordt wel gewaardeerd.

Wie is DoeHetZelfExecuteur?

Je kan alles over ons lezen: over DoeHetZelfNotaris, wie we zijn, wat onze missie is, zelfs over onze geschiedenis.

Contact

We sturen je graag uitgebreide informatie toe. We willen ook langskomen om de mogelijkheden toe te lichten. Wil je meer weten? Neem even contact met ons op.
Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij DoeHetZelfExecuteur? Je kan je inschrijven voor onze nieuwsbrief voor Executeurs.